NYHET
Vestblokka på Torshovhøyden har mottatt igangsettelsestillatelse

Logo_BOIBYEN_2020.png

Vestblokka på Torshovhøyden har mottatt igangsettelsestillatelse (IG) for oppføring av boligbygg. Alle kjøpere har mottatt et informasjonsskriv om videre fremdrift. Vestblokka består av 28 leiligheter med gode planløsninger og private terrasser, i tillegg til felles takterrasse. Det er kun 3 leiligheter igjen i bygget, så vær raskt hvis du ønsker å sikre deg en helt ny leilighet sentralt på Torshov. Leilighetene blir innflytningsklare 3.kvartal 2023.

Rev PBE Vestblokk  kveld.jpg
 

NYHET
De første leilighetene i Kirkegårdsgata 2-4-6 er nå for salg!

Logo_BOIBYEN_2020.png

Prosjektet består av tre sammenhengende bygårder sentralt på Grünerløkka der det er oppført 7 nye gjennomgående loftsleiligheter med god standard, god takhøyde og vestvendte balkonger for de fleste av leilighetene. Videre er de øvrige 25 leilighetene i de samme bygårdene oppgradert med smakfulle grep. Leilighetene har gode planløsninger og gode etasjehøyder.

 

Se de aktuelle leilighetene som er for salg her

Arbeidene ble ferdigstilt i november 2021. Som en del av utbyggingen er bygårdenes fasader, felles trapperom og bakgård oppgradert.

Fasade 3D.jpg
 

NYHET
Sydblokka på Torshovhøyden har mottatt igangsettelsestillatelse

Logo_BOIBYEN_2020.png

Byggetrinnet mottok siste nødvendige igangsettelse den 18.11.21

s56_sydblokk_sør_kveld PS blå himmel2 (1).jpg
 

NYHET
Bo i byen med ny drakt

Logo_BOIBYEN_2020.png

Samme side, men ny drakt! Boibyen har blitt oppdatert slik at du som er på jakt etter en ny bolig finner din drømmebolig på en mer oversiktlig måte! Samme innhold, men ny brukervennlig side for å presentere våre boligprosjekter.

 

Skjermbilde 2021-09-13 kl. 21.06.09.png
 

NYHET
Ledende innen eiendomsutvikling

Logo_BOIBYEN_2020.png

Vi er en samarbeidspartner med høy kompetanse og solid track-record, både for profesjonelle eiendomspartnere og de med mindre erfaring innen eiendomsutvikling. 

 

Scandinavian Development er en ledende aktør innen eiendomsutvikling. Constructive Development opererer innenfor prosjektstyring/ gjennomføring av prosjektene. Vi har under regulering/utvikling ca. 15 prosjekter med realisasjonsverdi på ca. kr 36 milliarder i samarbeid med gode finansielle partnere.

SD helside profil 270x337_conv.jpg

NYHET
Torshovhøyden har motatt igangsettelsestillatelse 

Logo_BOIBYEN_2020.png

Torshovhøyden mottok den 31.08.21 igangsettelsestillatelse for riving av mellombygget mellom Administrasjonsblokka og Høyblokka, samt kantinebygget nord på tomten det det vil etableres en trase og et lekeområde til gleder for de minste. Dette var en milepel for prosjektet.

s56_ext01 dag.jpg
 
Boibyen