top of page

NYE BOLIGER I SENTRUM

Bo i byen er en nyboligportal som representerer våre boligprosjekter. Vi vil gjøre det enklere for deg å finne den boligen som passer deg best - kanskje finner du din nye drømmebolig her?​

Vi er en samarbeidspartner med høy kompetanse og god trackrecord, både for profesjonelle eiendomspartnere og de med mindre erfaring innen eiendomsutvikling. Med vår bakgrunn og kompetanse er vi i stand til å være kreative innen løsning, og samtidig proaktive innen planlegging og gjennomføring. Vi besitter også en høy finansiell kompetanse innen likviditetsstyring og finansiering av prosjekter.

SCANDINAVIAN DEVELOPMENT AS
Scandinavian Development har under bygging, utvikling og regulering ca. 6.500 boliger, samt ca. 350.000 kvm kontor/ næringslokaler for ca. kr 35 milliarder i realisasjonsverdi i samarbeid med finansielle partnere i tillegg til egen regi. 
 
Scandinavian Development tar hånd om prosjekter fra A- Å. Det er mange aspekter å ta hensyn til ved eiendomsutvikling: regulering, idéutvikling, bestemme optimal plassering, kjøpe eiendom, engasjere arkitekter og ingeniører. Tillatelse fra offentlige myndigheter, salg av boliger, skaffe leietagere, kontrahere entreprenør, eventuelt selge prosjekter. Vi deltar aktivt i alle faser, og deler gjerne erfaringer, nettverk og idéer med etablerte og nye samarbeidspartnere som skal kjøpe, selge, leie ut eller utvikle næringseiendom.
 
Vi har spisskompetansen innenfor eiendomsutvikling, rådgivning, utleie, salg. Vår erfaring og resultater viser konstruktivt samarbeid danner grunnlag for suksess. Våre prosjekter utvikles i samarbeid med offentlige myndigheter, eiendomsmeglere, konsulenter, arkitekter, entreprenører, finansinstitusjoner, investorer og leietagere. Vi er et fleksibelt og effektivt eiendomsutviklingsselskap.
 
Scandinavian Development ivaretar regulering, eiendomsutvikling og drift av eiendommene. Constructive Development ivaretar prosjektstyring.
CONSTRUCTIVE DEVELOPMENT AS

Constructive Development opererer innenfor prosjektstyring/gjennomføring av prosjektene. Selskapet har under regulering/bygging ca. 35 milliarder. 

Constructive Development er engasjert av Scandinavian Development og ivaretar Bøhler-familiens aktiviteter som i hovedsak gjennomføres i regi av Macama. I tillegg tar Constructive Development rådgivningsoppdrag og gjennomføring av prosjekter for andre oppdragsgivere.

Se hjemmeside til selskapene her

s56_ext02 dag.jpg
Boibyen
bottom of page