top of page

TORSHOVHØYDEN

ADMINISTRASJONSBLOKKA

Sandakerveien 56, Torshov

UTSOLGT

Torshovhøyden er for deg som ønsker å bo høyt og fritt på byens tak, men samtidig med en sentral beliggenhet.

SALGSTRINN 3 AV 4: ADMINISTRASJONSBLOKKA

21 selveierleiligheter

37 til 117 kvm

2, 3- og 4-roms

4 etasjer

UTSOLGT

Adgang til felles takterrasser med fantastisk utsikt over byen!

OM PROSJEKTET

Torshovhøyden ligger sentralt og solrikt til i et attraktiv område på Torshov med gangavstand til de fleste fasiliteter. Her finner du svært mange hyggelige kaféer og en rekke spisesteder å velge mellom. Torshov har blitt en av Oslos mest populære bydeler blant annet grunnet vakre omgivelser med brede gater, fasjonable bygårder, nesten utallige grønne lunger og parker, og til slutt og ikke minst den flotte beliggenheten - høyt og fritt i en rolig atmosfære.

Administrasjonsblokka består av 21 selveierleiligheter og er det tredje salgstrinnet i prosjektet. Torshovhøyden består av ca 135 leiligheter totalt.

BELIGGENHET

Torshovhøyden byr på et variert servicetilbud med en rekke restauranter og kaféer i umiddelbar nærhet. Det finnes også spennende kulturtilbud i området. Dagligvare, apotek, yoga og treningssentre, samt flere skoler og barnehager finnes også i umiddelbar nærhet. God offentlig kommunikasjon med bla. trikk- og bussruter tar deg videre ned til sentrum og Aker Brygge, eller videre opp til Nydalen og Handelshøyskolen BI. Vi tør nesten påstå at Torshovhøyden har alt du drømmer om - her bor du høyt og fritt på byens tak, men samtidig meget sentralt. Torshovhøyden ligger midt oppi alt dette, samtidig som det er tilbaketrukket og opp fra Oslo-gryta. 

Boibyen
bottom of page